MinaFinaNoveller

Jag kommer skriva några noveller här på denna bloggen! Och denna novellen är en 1D fanfic som handlar om Charlotta och hennes kompis Anna som får chansen att åka till England för att få gå på 'London sing and act' . Vill du veta mer? Läs prologen och sedan bli helt fast i min nya novell! with love , Alma

Kommentarer

Kategori:

Hej alla ! Underbar sommar vi har hörrni! :D Men nu till lite allvarligare saker, vart är ni allihop?? Har bara fått en kommentar på senaste kapitlet :/ Anledningen till att jag inte har skrivit är att jag har varit bortrest och på läger ( som var jättekul! ) Men som jag har sagt är det inte roligt att skriva om man inte ser att någon läser det. Så snälla :) Och så vill jag ju säga tack till er som kommenterar och läser , love to you ! <3 With love , Alma Och så får ni en bild på mina killar ! ^^ Älskar denna bilden XD <3

Kapitel 8 ~När alla stjärnor försvinner~

Kategori: Nothing is forever

Sara vaknar nästa morgon utav att det bankar på dörren. 
- SAAARAAA! 
Sara sukar. 
-Ja... 
-SAAAAARAAAAAA!!! 
Hon hör att det är Max utanför dörren, men han värkar vara jävligt döv... 
-Men JAA! Skriker hon för full halls. 
Max öppnar dörren och kommer in och säger med lugn ton: 
- Det är frukost..
Sara ser att ett smil letar sig in i hans mungipor och hon sukar och lägger sig ner och får av en tillfällighet syn på klockan. 
- 08.15 , utbrister hon argt och sätter sig upp, du väker mig kvart över åtta för att tala om att det är frukost, jag kunde lixom inte fått sova i typ minst en timma till?!? 
Max ler änubredare. 
-Varför det , det är en fin dag, fåglarna kvittrar och det... 
Han hinner inte lägre inna Saras kudde kommer farande och han slår igen dörren blixtsnabbt. Sara hör hur han skrattar när han går iväg. 
Den lilla skitungen... tänker hon i brist på bättre ord. Hon faller bakåt för att lägga sig ner igen. Det hörs en dov duns när hennes huvud slår i madrassen, sara grimaserar men hon orkar inte hämta kudden som bara ligger ett fåtal meter bort. För ansträngande... 
hennes fingrar söker sig istället sig upp till hennes läppar , hon fingrar lite på dem. Hon blundar och minns värmen av Dave läppar när de kysstes. 
 
Efter kyssen hade de stått med pannorna mot varandra och bara kollat in i varandras ögon. Sedan hade Dave kysst henne i pannan och så hade de suttit och kollat när solen gått ner över horrisonten. de hade suttit där , hon med huvudet vilat på hennes axel aldeles tysta och bara njutit av varandras närhet ända tills stjärnorna lysst upp himlen som tusen miljoner små lampor. Dave hade pussat henne på örat och viskat: 
-När alla stjärnor försvinner från himlen , då kommer jag sluta älska dig... 
 
Sara ryser av välbehag när hon tänker på minnet, så underbart! Han hade även frågat om hon ville kolla på bio på lördag. (idag var det tisdag)och hon hade självklart svarat ja. 
Sara låg och drömde en stund till sedan kollade hon på klockan. 18.47, lika bra att göra något av dagen... Sara reste sig motvilligt upp ur sängen och gick mot badrummet för att ta en dusch. Hon vaknade när vattnet rann över hennes ansikte och kropp och när hon var klar kände hon sig pigg och fräsh. Hon tog på sig sin tunna morgonrock och satte upp håret i en turban och gick ut ur badrummet. Hon kastade en blick mot Iphonen som satt på laddning vid sängen och såg att hon hade fått två sms. 
Ett var ifrån Dave:
 
Miss you , beyoutiful <3 . ses på lördag ;) xx Dave 
 

Sara blev varm i hela kroppen. Men hon viste inte riktiigt vad hon skulle svara så hon kollade vad det andra sms:et istället. Det var från Elin: 
 
Do you want 2 go down 2 the beach with me and Nathalie? I heard that you surf, Awzome! ;D xx El 
 

Sara log. På bara fem dagar på tenneriffa hade hon träffat en underbar kille och ah Justin oxå då. Och två super snälla tjejer! 
Sara knappade in ett svar: 
 
Sounds great to me! :Dyou down there in an hour? xx Sarah 
 

Hon la ner mobilen och gick till den lila byron för att ta på sig sina underkläder. De fick bli dem från Victoria's seacret. 
Sara hann inte längre inann hon hörde det bekanta ljudet utav sin sms signal. 
Tut,Tut 
Hon gick fram till mobilen för att kolla svaret från Elin. 
 
Goodi,goodi ! ;D But it is ok if Justin join us? He wants to meet u again , and u know , Brothers... haha xx El 

Sara tänkte efter, det gjorde väl inget . Så hon skrev snabbt: 
 
Ofc he can! C you all there in an hour! :D xx Sarah 
 

Hon gick tillbaka till gaderoben för att hitta något att ha på sig. Först tog hon av sig underkläderna eftersom det var lättare att ha på sig bikini med engång , så hon la tillbaka dem och tog istället på sig denna gång en rutig axelbandslös blå bikiniöverdel med matchande underdel och drog på sig en rosa strandklänning. Hon tog även på sig sina rosa Rayban och satte upp håret i en tofs.
      
Hon tog en tygväska i handen och packade ner mobilen och en handuk än så länge. 
Sedan gick hon ut för att äta den fördömda frukosten. 
 
__________________________________________________________________________________ 
 
hejsan ! 
Sorry för ett sådant kort mellan-kapitel , men ni får iallafall något nu när jag är i stockholm! 
Detta är då ett tidsinställt kapitel , och om ni har tur , så kommer det kanske ett till! :D 
Men jag vill ha lite komentarer , hallå ? Det är ju dem som får mig fortsätta skriva ju! och jag vet att ni finns där för jag har ca 10 unika besökare per dag och mellan 15-20 sidvisningar i snitt per dag...  så snälla komentera , för jag vill inte vara sån att jag måste "kräva" komentarer tills nästa kap :) 
men tack ändå alla ni underbara människor där ute som läser min novell! 
 
with love, Alma
 

Hallu! :D

Kategori: Nothing is forever

Hejsan!
Nu så har jag skrivit kap 8 som jag har shemalagt ska komma ut på torsdag nästa vecka så ni får något kapitel medans jag är borta! ;D
Om jag hinner ska jag shemalägga ett till som jag komma på måndagen , så det är bara att hålla utkik på bloggen !
Det var nog allt så natti natti på er!

p.s Saga , tro inte att jag har glömt av dig , du kommer komma in!

with love , Alma

kapitel 7 "Om bara tiden kunde stanna.."

Kategori: Nothing is forever

Sara stod utanför den lyxiga lägenheten och väntade på Dave. Hon var så närvös, och väldigt osäker. Hon hade inte gått date typ , aldrig! Hur skulle hon bete sig , hur förväntade han att hon skulle bete sig? Hur många tjejer hade Dave varit på date med ? 
Frågorna snurrade i huvudet på Sara, Hur skulle hon fixa det? Sara log direkt och viste redan svaret. Tack vare en sån underbar nyfunnen vän som dock hete Elin! 
Sara hade fått panik på kvällen när klockan hade närmat sig 7, så hon hade ringt Elin i sin frustration. Hon viste inte vad hon skulle ha på sig! 
Elin kom efter ca 15 min , hon bodde närmare än vad Sara trodde. Och hon hade hjälpt Sara som den ängln hon var! Och de hade hitat riktigt snygga kläder efter mycket om och men:
       
Ett U.S.A linne med      med sina vita converse.  Och Elin hjälptetill
vanliga jeansshorts,                                           med att fläta håret.
                                                                     (nästan exakt Saras hår,
                                                                      när det är plattat.) 
 

Sara var nöjd med valet. Hon var en tjej som inte ville sticka ut FÖR mycket. Enkelt och modemedvetet , det var hennes melodi! 
Sara stod och funderade och märkte inte när den svarta porshen körde in på uppfarten. 
-Hello , gorgeous! 
Sara kollade upp, Dave! 
- Jasså? Passar engelska bättre i nuläget? Sa Sara och la armarna i kors och höjde ett ögonbryn. 
-Sorry , en vana, sa Dave och log oskyldigt. Ett lende som Sara redan älskade! 
- Oki , men ska vi sätta fart? Sa Sara och gick fram till bilen.
-Hungrig? 
-A little bit...? 
Dave log och öppnade passagerardörren så att Sara kunde hoppa in. Sara satte sig i passagerarsätet, Dave börgade köra ut ur det lilla samhellet Sara bodde i för tillfället. När de börgade komma upp i fart kom Sara att tänka på en sak.
- Får jag fråga en sak?
- Du gjorde just det , Sa Dave med ett smil i mungipan. 
Sara gav honom en lång blick 
-En till? Frågade hon sedan
-och de var dina två frågor hoppas jag? Kontrade Dave med. 
Sara lipade åt honom. 
- Men ta och ge dig! 
Dave skrattade. 
- Okej , sorry for been awsome. Vad var din fråga? 
Sara tog ett litet andetag.
- Jag bara undrar hur du , Sara tryckte till lite på du, kan ha en bil som denna
Hon gjorde en svepande gest med handen som för att understrycka sina ord. Dave skrattade igen , de gick en rysning genom hela Sara av välmående. 
- Ja , jag , Dave tryckte till på jag, kan ha en bil som denna , han gjorde också en svepande gest med handen, för att jag har kontakter, Avslutade han. 
Sara kollade på honom och undrade vad han menade med det. var han krimenell eller något? men hon släppte snabbt emnet och njöt istället av den höga farten.  
 
Efter ca 20 min så svängde Dave in framför en resturang. "Viva la vida" stod det på en nyonskyllt över glasdörrarna. 
Dave hoppade ur bilen och gick runt så att han kunde öppna dörren åt Sara. Sara log mot Dave som tack. Sedan gav Dave nycklarna till en kille som stod vid dörren , han skulle tydligen parkera bilen åt oss. 
Flott
Hon stälde sig brevid Dave och kände en armbåge i sidan. Hon kollade på daves utsräkta arm och sedan frågande på honom. Dave bara log uppmuntrande så Sara log och krokade sin arm i hans. Och de gick tillsamans in i resturangen.
Dave sa till hovmästaren att han hade resarverat ett bord för två och en kypare följde de till ett litet bås. De slog sig ner. Och han gav dem varsinn Meny. Sara kom och tänka på en sak, hon tog ett andetag. Dave hörde det. 
- En ny fråga ? Hann han säga, med ett höjt ögonbryn.
Sara rådnade lite, men Dave bara log. 
-Ehh , ja...Hur kan du , ha råd att gå på en sånhär resturang...? 
Dave tog ett hjupt andetag. 
- Vänta , jag vet svaret , sa sara och log , Du har kontakter.. Sa Sara och drog ut på ordet. Dave skrattade. 
- Typ, Sa han sedan och blinkade med ena ögat. 
Oh gud , snart svimmar jag! Tänkte Sara. 
Men det blev det inte tid för. För nu kom servitrisen för att ta deras beställning. Sara hade inte änns öppnat Menyn. Dave bestäde någon köttbit så sara sa ara att hon tog en likadan. Och tog en cola till det. 
De fick snart sin mat och det var verkligen jättegott! De pratade hela kvällen , och hade det verkligen jätte trevligt. När efterrätten var uppätten (chokladpudding! Min favorit!) var det dags att lämna den super fina resturangen. 
Utanför resturangen hade en kille kört fram Daves bil till dem. De satte sig och åkte därifrån. Efter en stund utbrast Sara. 
- en hallå , åker vi inte åt fel håll?!? 
Dave log mot henne.
 - Vi ska bara ta en liten omväg.  
sara kollade på honom men valde att släppte det. Nu blev hon mäst nyfiken, vart skulle vi nu?
De körde i ca 20 min och sedan svängde han in på en väg åt höger. Det stod en skyllt men Sara kunde inte se vad det stod på den. Efter ca 1 min kunde hon känna doften utav saltvatten. 
Hon kollade upp mot Dave och log. 
- Ska vi till stranden?  Frågade hon glatt. 
- Yes baby, sa Dave och log hans ögon glitrade till. 
Sara log bredare. 
- You beautiful , Sa Dave och parkerade bilen. 
- Thanks, Hon log sedan skrattade hon till. 
Dave kollade på henne med en frågande min. 
- Ja , men nu passade det att prata engelska mitt i allt ! Det var ju super roligt! Hon skrattade igen och Dave började också skratta.
De klev ur bilen och gick mot stranden via en liten väg. Sara tog mod till sig och stack in sin hand i hans, Han stoppade henne inte utan log bara till svar.
De gick sakta, och han ledde snart ut henne på några klippor.  
Sara log med hela kroppen när Dave stälde sig framför henneoch tog hennes andra hand, han ögon glitrade och hon märkte nu att det var en solnedgång. Dave tog tag i hennes haka och drog henne intillsig. Hon fastnade med ögonen på hans läppar, han la sin panna mot hennes. 
- Jag gillar värkligen dig , det kanske låter lite patetiskt när vi knappt känner varandra. Men det är sant... 
Sara la sina armar runt hanns nacke. 
- Jag gillar dig med..Hon tog ett andetag, mycket, sa hon innan hon ställde sig på tå för att nå honom i en kyss. Han kysste henne tillbaka och pressade tillbaka henne på marken. 
han läppar smakade sol och värme om man skulle identifiera de på något sätt. men även den förklaringen kändes löjligt, INGET kunde förklara hur underbart det kändes. 
Om bara tiden kunde stanna...
 
___________________________________________________________________________________________
Så där ! Äntligen! den är här! :D 
Hoppas ni gillar den , har jobbat med den! 
Skriv vad ni tycker! Vill veta hur jag ska bli bättre ;)
Och som sagt ska jag till Stockholm nästa vecka , men ska försöka tidsinställa 1 eller 2 kap! :D
Och ni får såklart fråga om ni undrar något , eller vill veta något ! ;D 
 
With love , Alma
 

KAPITEL INFO + Frågestund

Kategori: Allmänt

Jag känner mig så hemsk! Så dålig uppdatering , jag är så ledsen!
Men jag har varit väldigt upptagen , det är ju sommarlov! :D
Men jag skriver kap 7 nu , DATEN!! så ni får den , hoppas vi, i morgon!
Sen kan jag nog tidsinställa ett eller två kapitel tills nästa vecka, då jag ska till Stockholm! (y)
Men jag jobbar på det!
och om ni har frågor så får ni gärna ställa dem nu1 Det kan vara om allt! Novellen, 1D , vem jag är , Bloggar jag läser , mm . Det är bara att fråga , jag svarar i ett separat inlägg innan jag åker till Stockholm (om jag hinner)
Ni får en bild på killarna så länge! ;D

With love, Alma