MinaFinaNoveller

Jag kommer skriva några noveller här på denna bloggen! Och denna novellen är en 1D fanfic som handlar om Charlotta och hennes kompis Anna som får chansen att åka till England för att få gå på 'London sing and act' . Vill du veta mer? Läs prologen och sedan bli helt fast i min nya novell! with love , Alma

Tääävliiing!!!

Kategori: För alltid

Hallå allihopa!
Jag har en liten tävling nu om en plats i novellen! Vilken roll du kommer ha får ni se i nästa kapitel!

Hur gör du:
~Du skriver Namn, utseende och vad du gillar att göra i en komentar nedan.
~Svarar på denna fråga: på vilken plats kom One direction i x-factor?

Jag kommer plocka vinnaren på fredag nästa vecka! och då kommer det även att komma ett nytt kapitell! Maybe , lite extra långt! ^^

OBS! De finns två roller att hämta och den är öppen för både tjejer och killar!

with love , Alma <3

Kapitel 3 ~Let's go!~

Kategori: För alltid

-ANNA! Vakna!...åh du var uppe! Utbrast jag när jag öppnade hennes dörr för att väcka henne. Och av ett under var hon fatist redan uppe, men jag såg direct på henne att det var ett problem. 
-Vad är det sis? got a problem? frågar jag. 
Anna kollar upp på mig meed en plågad min. 
-ALLTING är fel! ALLT! Jag vet ingen ting och har ingenting, absolut INGENTING ATT TA PÅ MIG! Anna klampar runt i rummet med händerna på huvudet. Jag kollade misstroget på hennes överfulla walk-in-closset, som för övrigt såg ut som ett bomnedslag... 
-seriöst? säger jag med en fnysning och kollar på henne med ett höjt ögonbryn, men de är en utav de få coola grejer jag inte kan.suck. 
Anna bara glor på mig och höjer sedan ett perfekt nopprat ögonbryn. Den ända coola grejen HON kan, enligt mig.
-Ja, jag är TVÄR SERIÖS! 
-Okej , okej. Vill du ha lite hjälp eller? 
-JA! 
-Okej. 
Jag kollar in hennes gaderob och tar fram tre olika stilar. 
 
- Så, välj! Säger jag med ett lende och går sedan in till mig. 
Inne hos mig synade jag snabbt min gaderob och valde ut en passande outfit till den stora dagen idag. För de som inte hänger med så är den stora dagen, första dagen i skolan! Vi ska ha vår första dag på London sing and act ! 
Jag valde en ganska avslapnande outfit med många accessoarer, ääälskaaa accessoarer ! 
 
Jag lät håret hänga löst över axlarna och gick sedan till mitt kolosala smink bord, ett utav mina fynd! Jag valde en lätt bassminkning i bruna nyanser som matchade min outfit. Ja jag älskade att göra mig iordning på morgonarna. Om inte jag lyckas inom musikbranchen vill  jag faktiskt bli stylist , tänk att vara stylist åt One direction! Gud min högsta dröm! 
 
123...123...123, mumlar jag i huvudet då jag går längsmed korridoren , tråkigt nog hade jag inte hamnat brevid Anna , men hon var bara en korridor bort. Men vi skulle iallafall ha Engelska , Spanska och teater ihop. Annars läste jag också matte , biologi , fysik , historia och -min favorit- musik! 
dunk 
jag krockade med en solidmur , och var lika förvånad över det som kaptenen på taitanic. 
-Oj , jag är så... I mean , I'm so sorry ! Ingen svenska nu pundhuvud! Jag böjde mig ner för att ta upp den bok jag tappade.
-What are you doing ? Can't you see were you going, dumbass? 
Aj..
-I sad sorry, i diddn't meen to walk in to you! Jag började bli arg , kan man inte vara trevligare eller? Jag reste mig upp och kollade vem det var jag hade gått in i. Jag mötte en par sint blåa stirrande ögon. 
En blåögd blondin , var min första tanke och jag hade rätt. Vi var lika långa , om man tog bort platåklackarna hon gick i. Men hennes ögon var högre upp en mina ca 1 cm. Men ändå kunde jag se den lilla iriterade rynkan mellan ögonbrynen. 
lilla gumman , för mycket ilska ger dig rynkor. 
 
-oh , you diddn't mean to walk in to me ? okey fine , and I diddn't mean to do that, hon knuffade ur boken jag just hade plockat up ur händerna på mig. Jag blev så sjukt chockad att jag bara stod där och kollade på boken. 
Seriöst , är detta en film eller? Dolda kameran?  för detta är ju bara frör löjligt. 
När jag kollade upp på henne igen var jag klart irriterad och min kaxiga sida kom fram, synd för henne. 
-Pick up that , dear..Sa jag med sockersöt röst. 
-Eh , what? 
-Oh , did I say it to fast? Hard to understand ? I said PICK-IT-UP! Jag sa det riktikt långsamt med samma sockersöta röst men jag hade inget lende på läpparna och jag kan gissa att min ilska syntes i mina ögon. 
Den lilla bitchen framför mig bara glodde på mig med en förvånad blick. Antingen var hon medelmåttig skådespelare enligt min mening , eller så var hon uppriktigt förvånad av att någon sa emot henne. Något sa mig att hon var "en drottning av sin egen lilla värld". 
Utan att vänta på svar tog jag upp min bok och lämnade henne bakom mig. När jag gick såg jag en skara skingras och jag insåg att vi hade varit underhollningen. 
Same shit bitch , im just me , cant handle , don't mess with me! 
Jag hör skolklockan ringa och får panik. Man vill ju inte komma sent första dan. Jag skickade iväg ett sms till Anna: 
 
Just met a total bitch -.-' 
Möter du mig utanför Aoulan , cupcake ? <3 
 

Jag fortsätter små jogga till Aulan i väntan på svar, som jag nästan fick genast. 
 
Åh nej , har du hamnat i trubell? ^^ 
I'm alredy there! <3 
 

Jag ökar på takten och svänger runt ett hörn och ser Anna stå i slutet av korridoren vilt vifftande med armarna. Jag springer fram och ger henne en snabb kram och sedan öppnar vi dubbeldörrarna och går in arm i arm.
Let's go!
 
______________________________________________________________________________
Och här kommer ett efterlängtat kapitel! Jag är värkligen jätte ledsen för den dåliga uppdateringen ! Lovar att den ska bli bättre! 
 
Och nu till kapitlet , värkar som om Charlotta har hamnat i lite trubell redan ? Aj, aj ... hur tror ni det kommer gå ? Fortsätt kolla in efter nästa kapitel , som kommer komma inom kort! Lovar ! 
 
with love, Alma <3