MinaFinaNoveller

Jag kommer skriva några noveller här på denna bloggen! Och denna novellen är en 1D fanfic som handlar om Charlotta och hennes kompis Anna som får chansen att åka till England för att få gå på 'London sing and act' . Vill du veta mer? Läs prologen och sedan bli helt fast i min nya novell! with love , Alma

Kapitel 8 ~När alla stjärnor försvinner~

Kategori: Nothing is forever

Sara vaknar nästa morgon utav att det bankar på dörren. 
- SAAARAAA! 
Sara sukar. 
-Ja... 
-SAAAAARAAAAAA!!! 
Hon hör att det är Max utanför dörren, men han värkar vara jävligt döv... 
-Men JAA! Skriker hon för full halls. 
Max öppnar dörren och kommer in och säger med lugn ton: 
- Det är frukost..
Sara ser att ett smil letar sig in i hans mungipor och hon sukar och lägger sig ner och får av en tillfällighet syn på klockan. 
- 08.15 , utbrister hon argt och sätter sig upp, du väker mig kvart över åtta för att tala om att det är frukost, jag kunde lixom inte fått sova i typ minst en timma till?!? 
Max ler änubredare. 
-Varför det , det är en fin dag, fåglarna kvittrar och det... 
Han hinner inte lägre inna Saras kudde kommer farande och han slår igen dörren blixtsnabbt. Sara hör hur han skrattar när han går iväg. 
Den lilla skitungen... tänker hon i brist på bättre ord. Hon faller bakåt för att lägga sig ner igen. Det hörs en dov duns när hennes huvud slår i madrassen, sara grimaserar men hon orkar inte hämta kudden som bara ligger ett fåtal meter bort. För ansträngande... 
hennes fingrar söker sig istället sig upp till hennes läppar , hon fingrar lite på dem. Hon blundar och minns värmen av Dave läppar när de kysstes. 
 
Efter kyssen hade de stått med pannorna mot varandra och bara kollat in i varandras ögon. Sedan hade Dave kysst henne i pannan och så hade de suttit och kollat när solen gått ner över horrisonten. de hade suttit där , hon med huvudet vilat på hennes axel aldeles tysta och bara njutit av varandras närhet ända tills stjärnorna lysst upp himlen som tusen miljoner små lampor. Dave hade pussat henne på örat och viskat: 
-När alla stjärnor försvinner från himlen , då kommer jag sluta älska dig... 
 
Sara ryser av välbehag när hon tänker på minnet, så underbart! Han hade även frågat om hon ville kolla på bio på lördag. (idag var det tisdag)och hon hade självklart svarat ja. 
Sara låg och drömde en stund till sedan kollade hon på klockan. 18.47, lika bra att göra något av dagen... Sara reste sig motvilligt upp ur sängen och gick mot badrummet för att ta en dusch. Hon vaknade när vattnet rann över hennes ansikte och kropp och när hon var klar kände hon sig pigg och fräsh. Hon tog på sig sin tunna morgonrock och satte upp håret i en turban och gick ut ur badrummet. Hon kastade en blick mot Iphonen som satt på laddning vid sängen och såg att hon hade fått två sms. 
Ett var ifrån Dave:
 
Miss you , beyoutiful <3 . ses på lördag ;) xx Dave 
 

Sara blev varm i hela kroppen. Men hon viste inte riktiigt vad hon skulle svara så hon kollade vad det andra sms:et istället. Det var från Elin: 
 
Do you want 2 go down 2 the beach with me and Nathalie? I heard that you surf, Awzome! ;D xx El 
 

Sara log. På bara fem dagar på tenneriffa hade hon träffat en underbar kille och ah Justin oxå då. Och två super snälla tjejer! 
Sara knappade in ett svar: 
 
Sounds great to me! :Dyou down there in an hour? xx Sarah 
 

Hon la ner mobilen och gick till den lila byron för att ta på sig sina underkläder. De fick bli dem från Victoria's seacret. 
Sara hann inte längre inann hon hörde det bekanta ljudet utav sin sms signal. 
Tut,Tut 
Hon gick fram till mobilen för att kolla svaret från Elin. 
 
Goodi,goodi ! ;D But it is ok if Justin join us? He wants to meet u again , and u know , Brothers... haha xx El 

Sara tänkte efter, det gjorde väl inget . Så hon skrev snabbt: 
 
Ofc he can! C you all there in an hour! :D xx Sarah 
 

Hon gick tillbaka till gaderoben för att hitta något att ha på sig. Först tog hon av sig underkläderna eftersom det var lättare att ha på sig bikini med engång , så hon la tillbaka dem och tog istället på sig denna gång en rutig axelbandslös blå bikiniöverdel med matchande underdel och drog på sig en rosa strandklänning. Hon tog även på sig sina rosa Rayban och satte upp håret i en tofs.
      
Hon tog en tygväska i handen och packade ner mobilen och en handuk än så länge. 
Sedan gick hon ut för att äta den fördömda frukosten. 
 
__________________________________________________________________________________ 
 
hejsan ! 
Sorry för ett sådant kort mellan-kapitel , men ni får iallafall något nu när jag är i stockholm! 
Detta är då ett tidsinställt kapitel , och om ni har tur , så kommer det kanske ett till! :D 
Men jag vill ha lite komentarer , hallå ? Det är ju dem som får mig fortsätta skriva ju! och jag vet att ni finns där för jag har ca 10 unika besökare per dag och mellan 15-20 sidvisningar i snitt per dag...  så snälla komentera , för jag vill inte vara sån att jag måste "kräva" komentarer tills nästa kap :) 
men tack ändå alla ni underbara människor där ute som läser min novell! 
 
with love, Alma
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: