MinaFinaNoveller

Jag kommer skriva några noveller här på denna bloggen! Och denna novellen är en 1D fanfic som handlar om Charlotta och hennes kompis Anna som får chansen att åka till England för att få gå på 'London sing and act' . Vill du veta mer? Läs prologen och sedan bli helt fast i min nya novell! with love , Alma

kapitel 4 del 1 "Casa nova"

Kategori: Nothing is forever

Sara låg i sitt rum i lägenheten och läser en modetidning hennes mamma hade köpt åt henne medans hon vilade. När Sara först hade kommit hem hade hennes mamma nästan tvingat henne att åka till en läkare för att kolla skadan på huvudet, men Sara hade övertygat henne om att det inte var farligt. Saras mamma hade gett med sig efter en massa övertalande men ändå tvingat Sara arr lägga ett isomslag mot backhuvudet. Sara hade först protesterat mot det med , men vid den punkten var hennes mamma orublig. Sara ångrar inte nu isomslaget , det fick den ständiga huvudvärken att losna tillsammans med en Ipren.
Sara försökte värkligen att läsa tidningen , men det gik väl sådär... det ända hon kunde tänka på var Justin. Gud , så snygg han var! Och vilken flopp det blev... Aja, det kanske var ödet...
Sara avbröts i sina funderingar av att hon hörde att någon puttade upp dörren till hennes rum. Hon kollade bort från tidningen, Det var Max.
- är det svårt att knacka eller? Frågar Sara och sätter sig upp.
- Den var inte stängd, svarar han bara och ställer sig med armarna i kors i vätan på Saras svar.
Han måste värkligen tycka om att bråka med mig, tänker Sara och säger :
- Och?!?
- Okej , jag kan gå ut igen, men då får du inte veta vad mamma sa ...
Max börgade vända sig om med ett slugt lende på läpparna, han viste Saras svaghet. Hon var extremt nyficken av sig. Sara tänkte stå emot först bara för att vinna, men som alltid tog nyfickenheten överhanden.
- vad?
Max vände sig om och kollade på henne med ett höjt ögonbryn , som han inte viste vad hon pratade om. Ibland var han bara såååå barnslig!
- Men gud! Sa Sara och himlade med ögonden,
- vad, vad sa hon?
-Du ville ju inte veta....
-Berätta, NU! Sara Sara befallande och stirrade på honom
Max viste att han hade vunnit, så han gav med sig.
- Ockej då. Hon sa att det var en klubb lite längre bort och undrade ifall du ville...
max han inte avsluta meningen, Sara flög upp ur sängen.
- Jag kommer, när åker vi?
- om 30 min. Sa max med ett lende
- Du skojar? Ska jag göra mig sklar på 30 min?
- Tydligen, Sa max och gick ut ur Saras rum och stängde dörren efter sig.
- Fuck, sa Sara och öppnade gaderoben där hon hade hängt in sina kläder. Vad skulle hon ha på sig?
Hon provade lite kläder, hon ville inte sticka ut för mycket och inte bli för "neutral". Efter mycket letande hittade hon en svart kläning med lite glitter på och svarta klackskor.
De fick funka för nu såg Sara att det bara var en kvart kvar tills de skulle åka och hon hade inte plattathåret eller sminkat sig! I en hastighet snabbare en ljuset var Sara klar med allt! Och i presentabelt skick! Phu!
Sara tog sin LV väska överarmen och gick ut ur sitt rum bort mot hallen, men var tvungen att springa tillbaka för hon hade glömt sin Iphone... Sen gick hon funderade hon ifall hon skulle ta sin lilla skinjacka, men struntade i det när hon kände att värmen fortfarande låg på 20+ fast det var lite blåsigt så skulle hon ju vara inne på klubben hela tiden.
Saras mamma kom upp bakom henne.
- tror du du kan åka taxin själv?Max började må lite dåligt sa han och jag vill inte åka ifrån honom...
Sara himlade med ögonen, Max var 12 snart 13 han skulle nog kunnat klara sig själv i max en timma men deras mamma var så nojig ibland...
- Ja , det är klart. jag är snart 18!
- men inte än! Klippte Saras mamma av.
-Men bra , här får du pengar till taxin. ha det så roligt nu!
Sara tog pengarna och gick ut , kallade på en taxi, sa att de skulle till "Casa nova" som klubben hette. och sen körde de iväg.
20 min senare betalade hon taxichafören och stog framför nattklubben "Casa nova". Sara hade glömt att kolla ifall det var 18 årsgräns men som tur var så var det 16 av någon anledning. men det störde inte Sara!
Hon visade lägg för nattvakten och gick in, man kunde känna tryckvågorna från musiken redan innan man kom in genom det sista portvalvet.
_________________________________________________________________________________________________
Dert var kapitel 4 del 1!!
I del två som kommer snart är det några av vinnarna i tävlingen som kommer komma in!
Förlåt för stavfel , hoppas ni står ut! X)
Det skulle föresten vara kul med någon komentar oxå! <3
with love, Alma

Kommentarer


Kommentera inlägget här: